Waar haal jij je muziek vandaan?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel manieren waar je je muziek vandaan kunt halen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan Spotify of gewoon muziek luisteren via Youtube. In dit artikel gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen hiervan zijn. Lees je met ons mee?

luisteren naar muziek
luisteren naar muziek

Iedereen luistert vandaag de dag muziek. Je ziet ze met oordopjes over straat lopen, de bus instappen en afrekenen bij de supermarkt. Lang niet altijd even sociaal, maar toch wel lekker om even in je eigen element te zijn. Er zijn talloze manieren om muziek via je smartphone te luisteren; in dit artikel gaan we ze bespreken.

De mogelijkheden om muziek te downloaden

Zoals we al zeiden zijn er talloze manieren om aan je muziek te komen. De eerste mogelijkheid die in me opschiet is Spotify. Deze applicatie is eigenlijk al jarenlang beschikbaar en er wordt dan ook veelvuldig gebruik gemaakt. Dit komt omdat je toegang hebt tot veel muzieknummers, ze makkelijk kunt vinden en ze ieder moment van de dag kunt beluisteren. Het grote voordeel is dat je je computer niet hoeft te gebruiken om de nummers om je telefoon te zetten.

  • Spotify
  • Apple iMusic

Een andere mogelijkheid is de nieuwe muziekdienst van Apple iMusic. Je kunt gebruik maken van deze applicatie door maandelijks € 10 euro over te maken naar Apple. De muziekdienst werkt goed, maar wat nou het verschil is met Spotify weet helemaal niemand.

music listen

Een andere optie waar je gebruik van kunt maken, is een applicatie die je gebruikt om muziek van Youtube af te downloaden. Als eerst kun je natuurlijk ook gewoon Youtube zelf gebruiken, maar deze gaat op den duur flink wat MB’s kosten. Daarom raden wij je aan om speciale applicaties te downloaden, waarmee je youtube nummers kunt downloaden. Op deze manier kun je muziek luisteren, zondat dat dit jou MB’s kost.